Sea-Doo vesijetit

Maailman suosituin vesijetti! Sea-Doo tarkoittaa markkinajohtajuutta, johon kuuluvat luotettavuus, vaikuttava teho, uraauurtava innovointi sekä kuljettajien innoittamat lisävarusteet, jotka parantavat jokaista vesillä viettämääsi hetkeä. Emme innovoi täyttääksemme ainoastaan tämän päivän tarpeet. Moottoreissamme, rungoissamme ja valmistusprosesseissamme käytettyjen edistyneiden teknologioiden ansiosta inspiroimme myös tulevia sukupolvia uuteen ajotapaan.
 
 

Rec Lite

Spark

SPARKilla on hauska ajaa, ja sitä on kevyt vetää, joten se onnistuu helposti useimmilla henkilöautoilla. Se on suunniteltu kesän viettoon vesillä.

Spark Trixx

Ainutlaatuinen SPARK TRIXX™ 3UP tekee hauskanpidosta entistä hauskempaa, sillä 3 hengen malli antaa mahdollisuuksia matkustajien kuljetukseen ja vesiurheilukäyttöön.

Recreation

GTI

Uusin Sea-Doo GTI -runko mullistaa tavan, jolla nautit vesijetistäsi. Mullistavat ominaisuudet tekevät vesillä vietetyistä päivistä ainutlaatuisia.

GTI SE

Sea-Doon uusimman GTI-alustan hyötyjen lisäksi GTI SE -vesijetin käteviin ja käyttömukavuutta parantaviin ominaisuuksiin kuuluu vakiovarusteena nousuaskelma, touring-istuin, säädettävä trimmijärjestelmä sekä lisävarusteena Bluetooth-äänentoisto hauskanpitoon perheen parissa.

Touring

GTX

Alan suurimman uimatason ja irrotettavan istuimen myötä GTX-malleissa on tilaa vaikkapa lounastaa tai vain nauttia olosta. Valitse vielä Bluetooth-äänentoistojärjestelmä ja lisätavaratila, kuten kylmälaukku, niin kokemuksesta tulee ainutlaatuinen elämys. Lisäksi lisävarusteena saatava roskat puhdistava iDF-pumppujärjestelmä antaa uudenlaista mielenrauhaa jokaiselle ajokerralle.

GTX Limited

Sea-Doon uusimman GTI-alustan hyötyjen lisäksi GTI SE -vesijetin käteviin ja käyttömukavuutta parantaviin ominaisuuksiin kuuluu vakiovarusteena nousuaskelma, touring-istuin, säädettävä trimmijärjestelmä sekä lisävarusteena Bluetooth-äänentoisto hauskanpitoon perheen parissa.

Performance

Tow Sports

Wake

Tartu siis vesilautaan, surffilautaan tai mihin tahansa muuhun, millä pääset vesille. Ainutlaatuisten urheiluominaisuuksien, kuten Ski-tilan, LinQ-vetopylvään ja vesilautatelineen, ansiosta et haluaisikaan käyttää vesiurheiluun mitään muuta alusta.

Wake Pro

WAKE PRO -malli tarjoaa ainutlaatuista vakautta. Nämä mallit eivät nöyristele. Niissä on valmistautumiseen ja alukseen nousuun tarkoitettua lisätilaa sekä tehokas 100 watin Bluetooth-äänentoistojärjestelmä.

Kalastus

Fish Pro

FISH PRO on alalla ennennäkemätön yhdistelmä jännitystä, monikäyttöisyyttä ja intohimoa. Kulje sinne, mihin perinteiset kalastusalukset eivät pääse, ja koe kalastus aivan uudella tavalla toiminnan keskipisteessä.

Garmin ECHOMAP Plus 62cv -kalastustutka sekä 6-tuumainen näyttö ja runkoon upotettu kaikuanturi. Monikäyttöinen navigointi-, kartta- ja kalastustutkajärjestelmä.

29 cm pidempi takaosa antaa lisätilaa kalastajalle ja kyytiin nousuun sekä enemmän vakautta paikallaoloon tai täyden kalasaaliin kuljetukseen.