Moottorisahat

Ammattimainen metsätyö vaatii luotettavat ja kestävät välineet. Vastaavasti puutarhan sahaustöissä vaaditaan vähemmän voimaa, mutta samaa helppokäyttöisyyttä. Näiden väliin jäävät maanomistajat ja -viljelijät, jotka hyötyvät eniten joustavasta joka-paikan työkalusta. Husqvarnan moottorisahavalikoima tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän käytettävyyttä, kestävyyttä ja kunkin työn edellyttämää leikkuukapasiteettia, joiden ansiosta vaikeinkin haaste helpottuu.
 
 

Vapaa-ajan sahat

Ihanteellisesti kotikäyttöön sekä kevyempiin sahaus- ja harrastetöihin sopivat moottorisahat. Husqvarnalle ominaiset ominaisuudet, kuten ergonominen muotoilu, edistyksellinen tekniikka ja tehokas, pienipäästöinen X-TORQ®-moottori, varmistavat sahan helpon käynnistyksen ja käytön.

120 Mark II

130

135 Mark II

120i

Yleissahat

Husqvarnan yleissahat ovat kevyitä, tehokkaita sekä erittäin helppoja käynnistää ja käyttää. Kaikissa malleissa on X-TORQ®-moottori, jonka polttoaineenkulutus ja päästöt ovat pienet, sekä polttoainepumppu ja automaattisesti palautuva, käynnistystä helpottava sammutinpainike.

418 EL

420 EL

330 i

435 II

435 E

439

440

445 II

440 II e

445 II e

445 E TrioBrake

445 II