Can-Am maastoajoneuvot

Nyt on aika aloittaa matkasi huippuluokan maastoajoneuvojemme ratissa. Jokainen SSV-ajoneuvo ja mönkijä on suunniteltu erityisen suorituskykyiseksi parhaiden luotettavuus- ja kestävyysominaisuuksien ansiosta. Valitse mikä tahansa mallistomme hyötykäyttöön suunnitellusta mönkijästä tulta nielevään Maverick SSV:hen ja rakenna se mieleiseksesi. Lisävarusteilla saat rakennettua unelma-ajoneuvosi. Uusi Can-Am on lähempänä kuin uskotkaan. Nyt on paras aika hankkia uusi mönkijä Tutustu tarjouksiimme!
 
 

MÖNKIJÄT

can-am-outlander-450-570

Outlander 450/570

Erinomaista mukavuutta ja suorituskykyä kaikille kuljettajille. Outlander 450-570 -mönkijässä teho, suorituskyky ja muut ominaisuudet yhdistyvät edulliseen hintaan.
can-am-outlander

Outlander

Paras vaihtoehto maastoon kuin maastoon. Outlander tarjoaa sekä tehoa että vakautta tarjoten kaikista luokkansa ajoneuvoista varminta ajettavuutta, eniten hevosvoimia ja parhaan vetokapasiteetin. Suorituskykyinen missä tahansa maastossa tai säässä, sopii lähes mihin tahansa tehtävään tai maastokäyttöön.
can-am-renegade

Renegade

Renegade ei tunne rajoja. Markkinoiden tehokkaimmissa urheilumönkijöissä yhdistyy kilparadoilta tutut suorituskyky ja suojaus – lopputuloksena on mönkijä, joka etenee vaivatta kaikkein hankalimmissakin maastoissa.
can-am-ds

Maverick Sport

Ensimmäisiä ajoseikkailuja vauhdittavat pienet Can-Am-mönkijät. DS-nuorisomönkijöillä 10-vuotiaat ja sitä vanhemmat lapset voivat tutustua maastossa ajamiseen turvallisesti ja hallitusti.

SSV

Traxter

13 290alk.

Lujatekoinen Traxter auttaa sinua suoriutumaan päivittäisistä tehtävistäsi. Traxter on kaikkien aikojen suorituskykyisin Can-Am, ja se on kuin kotonaan työmailla, maatilan töissä ja metsästysreissuilla.

Maverick

34 190alk.

Ajamisen ulottuvuudet. Tutustu, aja ja kulje sivupoluille huippukestävillä ja suorituskykyisillä ajoneuvoillamme.
can-am-maverick-trail

Maverick Trail

13 190alk.

Aja mukavasti matkasi jokainen kilometri. 127 cm leveä Maverick Trail on mallistomme kapein rinnakkainistuttava ajoneuvo, jonka jokainen sentti on tuttua Can-Amia. Luotettava ja ketterä Maverick Trail on suunniteltu pitkille ajomatkoille ja eri maastoihin.
can-am-maverick-sport

Maverick Sport

22 390alk.

Paras tapa päästä paikasta toiseen maastosta tai säästä riippumatta raskaan kuorman kanssa tai ilman. Can-Am-ajoneuvo, joka on valmiina seuraavaan seikkailuusi.